CHERITERA KAMI...: Gathered di Taman Botani, Putrajaya

Jul 20, 2011

Gathered di Taman Botani, Putrajaya

kami memang suke klu ade kwn2 wat planning nk jumpa2 bagai tpnye bile sampai part nak set date bla bla bla, memang susah nak makesure sume dpt free pada hari berkenaan...jadinye plan tu pun akan bertangguh dan terus bertangguh,...

tue sebabnye, klu nk gathered bagai ni dinasihatkan supaya plan awal2 supaya masing2 dapat atur jadual supaya dapat freekan diri pada hari tersebut...

kali ni plan ngan X-Opismate terchenta...actually ktorg bertambah rapat ble same2 dlm committee group utk Annual Dinner opis last 2 years...dan kami  boleh get along so far...

planning and confirmation by email to all...so, decide la 9/7/11 ritu..memang jadual kami padat cikit sbb byk plak jemputan kawin kan...tp disebabkan acara bermule pas asar, so dan la but xleh nk berlama2 kt each kenduri tu...

kami decide nk jmp kt taman botani sbb nk lebih santai pastue makanan pun ringan2 je tp bykkkkk la jugak masing2 bwk...hihihihi

sebaik ade tempat kosong lg mase sampai ni...just nice;)

picca xdela byk mane, tp still boleh dijadikan antr moment2 terindah dlm frenship kami semua..

peaceeeee...

sayangggg korang;)

really2 nice shoot...

sudah borak, bergambar pun sudah...dah nk maghrib pun..so, mase utk berangkt pulang...next plan plzzzzzzzzz...;)


we enjoy the gathered

neway...klu korang bace entry INI ,kat sini la kami kidnap si comel itu...hihihihi..1 family farzana pkai baju merah




~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah