CHERITERA KAMI...: Benjiana Steakhouse, Setiawangsa

Jul 22, 2011

Benjiana Steakhouse, Setiawangsa

mulakan hari Jumaat dengan entry makan..dan makan...hihihihih

sebenarnye dah lame dh ni tp dok tngu pny tngu, baru la ni dan nk publish...

harap maaf jika picca2 yang akan dipost nnti agak kurang ckit kualitinye sbb port kami agk lomantik ckit, pencahayaan kurang ado...hihihihi


rase2 ngidam nak mkn western....mai la cini..pilih jek mane nak...


harga pun berpatutan

laici dan bandung float...sedap!

meatball....sedap jugak!

chicken wing...memang xtgl la...knpom2 sedap!

actually dah few time jugak kami ke sini...so tu maknanye memang puas ati la dgn sgl service dan makanan sgl bagai...lagipun tmpt die memang santai n cosy..parking pun xsusah

red n white theme


masa maharaja lawak tgh hot dl, leh katekan every jumaat malam sabtu kami dtg sini..sonok wo tgk ramai2...gelak ramai2...org xyh ckp la...ramai saja...
 

lokasi : bangunan CENTRUM ,sebelah sekinchan ikan bakar setiawangsa...


utk nak tau any promotion or berminat nk wat any celebration kt cini, meh klik Facebook Benjiana Steakhouse dan LIke!



~Shuke2 Kami~

2 comments:

azu said...

the foods look so nice, tingin tp malas la jln2 area kl tu!follow ni..nnti boh tmpt mkn sedap2 ye!:)jemput dtg blog Azu!
http://azumie.blogspot.com/

GoJeS said...

azu...hihihih...skali skala, ape slhnye...neway thnx tau fllow..i pun follow jugak;)

insyaAllah..akan share tmpt2 best lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah