CHERITERA KAMI...: Tako

Jun 8, 2011

Tako

korang suke x mkn 


Tako Tao

ihsan cik G


kami suke...first time mkn , mmber yg belikan..tgk mcm pelik jek..tp bile skali ngap...wahhhhhh...leh msk dlm fav food jugak la lgpun xsusah nk cari kedai Tako Tao ni...every Jaya Jusco ade kan...

JJ AU2


Port kami slalo, mesti la yg plng dekat..JJ AU2..yg tmpt umah kaca AF tu..slalo beli chicken ham...sdp3!pernh sekali cik B beli shrimp...mmg seketul2 r rase shrimp tu but tekak ni lg terima chicken kot...cik B diinfluence oleh isteri beliau ni jd addicted to tako tao..hahahha



ade 4 pilihan samada isi shrimp, chicken ham, octopus or unagi...korg tau x unagi tu belut???1st time kami tau, mmg dh pangkah siap2 dh xmo tako tao unagi...chicken ham jugak idaman kalbu...RM4.30 utk 3 ketul bola tu...


ni plak..baru tau...ade lg 1 tako...

dr Fb Takoyaki


xpernah pung mkn takoyaki@Jemput-jemput Jepun ni sbb xprnh nmpk pun gerai die kt mane2...tp ade mmber ckp kt foodcourt Wangsa Walk Mall ade jual....

Jemput-Jemput Jepun

RM4.00 dpt 5ketul dan boleh campur2 isi....waaaa..bunyi mcm menarik tu..mau cube la nnti...




korang pernh x rase both tako ni???any komen??

eh...pasan x xtau la name yg die tabur atas tako tao tu, kalau korang pasan kan..bende tu gerak2 tau..ce tgk nnti...hihihih





~Shuke2 Kami~



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah