CHERITERA KAMI...: Selipar Oh Selipar

Jun 27, 2011

Selipar Oh Selipar

nk cte kisah selipar kte yg dh banyak berjase...jauh dh perjalanan die...


i-city


naik bukit pun dah


gua kelam


dah nak smpai sempadan dh pun dengan cik selipar pink saye...cer korang tgk...memang cmtu la selalonye...klu dh hati terpaut, kaki selasa...bnde tu la yg akan disarung smpai jahanam...p opis pun pkai seliper tu tau...caya x???


percayalahhhh...sbb opis bercarpet..so, dr tmpt parking kete smp ke rak kasut jek pun nk pkai selipar ni pun..so, xde mslh la...xde org kisah pun kot..jnji xberkaki ayam sudah kan...tp dlm kete ade jugak stndby sandal, in case la nk p knduri ke or ke p mane2 yg perlu formal xperlu la nk kalut..iye dak...


my cik B pun beli 1 tau ala2 selipar pink sy ni ms kt Queensbay Mall, penang ritu





size cik B besau plak, klu x, leh lenjan kan selipar die...ade can ni nk beli kaler lain plak, dh nak haus dh tapaknye..




hijau celoreng tu menarik jugak..pink plain pn sweet, eh hjau striking tu not bad...hahahah...in dilemma plak nk pilih ni...yg mane eh????




~Shuke2 Kami~

2 comments:

myza said...

kuning kuningg...hehehhe

GoJeS said...

kuning ka???xmencapub sgt ke pkai ngn bj kurung/jln2 saja?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah