CHERITERA KAMI...: Sebaik tak salah majlis

Jun 9, 2011

Sebaik tak salah majlis

ari ahad lepas, kami ade jemputan kawin dekat kg.pandan...xssh pun la nak cari tempatnye..dr jauh dh nmpk byk kete dkt ngn lorong umah pengantin tu kan, so masing2 assume klu masuk lorong tu mesti sesak ..so kami parking la tempat teduh ckit xjauh pn dari jln masuk lorong tu...

ble dh jln masuk, muka kami mcm dh knpius2 ckit...sbb dr jauh nmpk banner kt khemah kawin tu lain jek gmbar + name pengntin tu...tp tgk kad btl la lorong tu umah pengntin@kwn kami tu...

pastue...br pasan ade khemah lain belakang khemah yg kami nmpk tu...so, dgn yakinnye kami pn jalan p khemah 1 lagi tu...cek dl nama pengantin die btl ke x...ok...betul..sebaik..ayh pengntin pn ckp...ade 2 kenduri 1 lorong ni...ade la dgr die tny dl tetamu2 yg dtg kan..."ni kwn sape"..takut org slh majlis plak...huhuhuh




nmpk x??dkt jek kan 2-2 mjlis ni...mmg klu x cek btl2, knpom knpius....sah2 mkn dpt mkn free 2 majlis...hihihihi....

ikutkan klu hidup bemuafakat ni, mcm xbape best la wat kenduri dekat2 cmni..klu lorong sebelah2 tu xpela jugak...ni sama lorong..tp mybe la diorg dh xleh nk tukar tarikh lain kot...terpaksa wat pada tarikh yang sama, sbaik tema xsama...huhuh...tp mjlis yg kami pegi tu meriah la ade tarian, ade nyanyi2 bagai...ble lalu kt mjlis lagi 1, cool jek...org pn xramai sgt...

ape2 pun, rasenye sbg jiran tetangga better pakat dl ble nk wat majlis besar2 cmni...kan...




~Shuke2 Kami~





2 comments:

Cheq Ana said...

memang la..macam xbest aje..patutnya kena muafakat la kan...tp ntah la no komen..mybe dorg ada sebab tersendiri kot mana kita nak tau

GoJeS said...

kan...tp nnti nmpk mcm xngam plak jiran ngn jiran kan..hurmmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah