CHERITERA KAMI...: Kalau Dah Ketagih.....

Jun 24, 2011

Kalau Dah Ketagih.....

after celebrate birthday cik B@Scrumptious Restaurant , time tu baru kul 10lbh...kebetulan esoknye ari ahad..masing2 xkeje kan..jadinye xrock la blk umah awl2<bkn slalo pung>...hahahhaha...


so...cik B saje la bwk pusing2 kl..konon nk p naik menara KL plok...sampai2 jek entrance dh tutup...xkn nk langgar plak gate tu kan..so..just nite walk around KL jek...bukan walk jalan2 kaki tau...xde maknenye la...pusing2 dengan kete je..


KL disimbahi cahaya lampu...

pusing punye pusing...masing2 xmo lg blk umah...tbe2 cik B teringin plak nk mkn steamboat...ape lg...


kami ke Shaikh Steamboat la jwpnye...dh memang tekak ni klu rase nk steamboat jek, ingat Shaikh...hihihih..Shaikh ingat kami x???tettttttttt....hahahhaha


sbaik bukak tau..kebetulan xrmai org lagi sebb mlm tu kan dok cbuk bola MU lwn mane ntah...


pak Shaikh dok menggoreng


makan gune plate baru;)


makan...makan dan makan...


Kalau dah ketagih, cmni la gayenye kan...ni muke regular customer ni...diorg pun dh cam dh kot muke2 kami...dpt la diskaun...hihihi...mekaseh Shaikh Steamboat


*pstt...semalam pun kami pegi jugak tau...kebetulan ade org tgh shooting kt tepi tu, xtau la muke kami ade TERmasuk ke x...bukan senang ghupenye nk berproduksi+berlakon ni..xjadi la kte nk p screen test...hahahahha...pastue kan...mase otw nk p kete...terserempak ngn Aril AF...siap lambai2 lagi..tp xdan la nk amik gmbo...dh die dlm kete...xkn nk tahan plak kan...hihihi..peace;)




~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah