CHERITERA KAMI...: i-City

Jun 7, 2011

i-City

org len dh lame g, kami baru nk cbuk2 meramaikan umat last sunday...hihihihi...at least jejak la jugak kaki kt ctu kan..honestly la xdela xcited ke ape pn psl i-city ni b4 pegi..alaaa...stakat lampu2 bagai...mcm dak2 jek..hahahah...tapi.....

enjoy ape kt ctu...nk feeling2 overc ckit...utk yg suke bercamwhore tu not bad la tmpt ni...kawasan sgt luas dr tmpt parking pastue nk tawaf sume ceruk nk amik gmbo ngn org ramai, nk posing2....sgt fun...

actually kami xplan pn pegi cni...ari ahad tghari g knduri kawin pastue xde idea dh nk ke mane...last2 balik umah, tdozzzz..hahahaha...tp boring la xkn tdo jek...cik B plak nk g menghapuskan habuk2 pd kamera die tu..hihihi...igtkn nk p dkt2 jek..tue yg kte pn pkai simple2 jek..skali cik B bwk p i-city...lynnnn....
 
mase smp ni mmg sedang elok la...dlm kul 645pm camtu..lmpu baru on + langit pn xgelap sgt..so, picca pn nmpk so lawa....hahahha..pasan sudah...credit to mr.photographer@cik B...sesungguhnye skill anda belum pudar lg<puji ade mkna ni>

parking masuk RM10.00,dgn kupon tu dpt diskaun klu nak msk snowalk...parking ade ats dlm bangunan, yg ni dkt la ngn tmpt lampu2 tu...ataupun bwh, open parking dkt ngn snowalk...





lampu belum On lg, orang dh ramai...lg mlm semestinye lg ramai



sy berada di china..lalalal~

kat kawasan ni ade deret2 kedai..1 side kedai reptilia, kdai jual brg2 berlmpu lip lap bagai...on the other side kdai makan, toilet, surau<a bit disppointed>, kdai jual selipar etc...di penghujung side ni...ade tmpt mcm kt funfair tu...beli token pancing itik la baling bola dpt bear...



bahagian tgh plak, ade stage besar kot dan depan tu ade booth jual mcm2 permainan budak2, so utk parents get ready jek la ble smp side ni...






picca ats2 ni dkt ngn staircase nk ke snowalk..ade 1 la part pokok lampu2 ni...kawasan lg besar pny+kedai mkn2 pn byk










then trn ke snowalk plak..utk adult RM25.00, knk2 RM20.00 tp kami xmsuk pn..cik B ckp, xpela..nnti kte g overc feeling snow ori pny...hhihihihi...tau la, die dh biase ngn snow bagai, dh xheran dh kan...xpe2...jnji tetap jnji...lalalalla~


snowalk

kt entrance snowalk ni ade tmpt main sajli die turun dr atas tu...mmg meriah la kt part ni...bkn jek knk2, mak budak bapak budak sume berebut tadah tangan tunggu salji turun...




sekian berita dr i-city...huhuhuh...pnt mmg la..lenguh2 kaki ha lame xjln jauh trn naik bagai tp still enjoy the date...






~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah