CHERITERA KAMI...: Cara Letak Linkwithin

Jun 24, 2011

Cara Letak Linkwithin

ni just nak share ngn kwn2 la, kot la de yg xtau..macam kami ni kan dak baru blaja...so msh trkial2 lagi mengesearch mencari idea nk meriah kan ckit blog ni tp xnk nmpk serabut ..yg penting tujuan utama ialah nk memudahkan kwn2 yg singgah dtg bace ni supaya senang je klik mane2 entry yg kami post.


1 of the way..ialah letak linkwithin...


tau x linkwithin tu???meh cni nk tunjuk...




ni la die linkwithin tu...terletak di hujung setiap entry kte...nmpk mudah kan utk pembace2 blog kami nk klik2 jek mane2 entry yg diorg suke..kan???kann???

cara nk buat???xssh...xsmpai 1 minit, dh siap..hihihi




pastue, tajuk widget tu pun boleh tukar tau...tu pun senang jugak..pejam mate jek tp sebelah kene bkk la, kang slh code, xjadi plak...hihihihi



senang x???senang kan....


say thank to Jamaluddin.net....clap..clap;)


nk tau psl hal2 lain pn boleh kt blog cik Jamal ni...mcm2 ade...so pasni klu ade sebrg kemusykilan, refer jek blog beliau...




~Shuke2 Kami~


3 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Jamal singgah dengan ucapan terima kasih untuk Cik GoJeS sebab dah kongsikan tutorial Jamal dan letakkan link sekali..

InsyaAllah lepas nie Jamal izinkan cik GoJeS untuk copy semua article dari blog Jamal..tapi dengan syarat letakkan link dan credit untuk Jamal ye..

Thanks...Sebab suka, Jamal dah follow blog nie..

"Sharing Is Caring"

GoJeS said...

hye cik Jamal....thanx a lot tau...ni bkn nk ampu tp mmg rs lucky dpt tau blog jamal sebab dh tau kt mane nk cari info2 psl blog...

thnx coz give Cheritera Kami the opportunity n thnx follow Us...hihihi

Ayumi Comot said...

thanks sis sbb share ilmu ni...ayu follow sini:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah