CHERITERA KAMI...: Viva Home

May 16, 2011

Viva Home

Mari2 tmpt baru utk dikunjungi...Viva Home, Cheras....

Kami pegi semlm pas asar dgn bunyi guruh dentum dentam, kluar jugak sbaik xhujan dan jln pn xde la jem...
mmg ramai la org smlm tp parking still xdela ssh nk cari but kene tgk btl2 sbbnye tmpt ni ade Hotel, office n shopping mall so klu parking tmpt hotel ke office ke jauh la menapak nk ke entrance shopping mall, kang menggagau plak cari...

byk gak kedai/shop lot yg belum bukak tp org tetap ramai and mostly chinese la tempat ni mmg sesuai utk cari brg2 rumah...set cadar2 tu bersepah, skang plak tgh sale..rambang mate weh...pastue sgl krusi, sofa, utk dining, pinggan mangkuk,lampu lip lap,cabinet, brg2 elektrik...huh...xyh ckp la...cume fulus ado ngn xdo jek...

kdai mkn pn ade mcm2, ade old town,subway, kenny rogers, tp kedai die sepah2 la...leh katekan each floor ade

Giant pn ade jugek,,,belah ni kami xsempat usha tp mmg ramai la kt cni..

plng best tngkt atas la...ade MBO Cinema...wlpn baru bkk, pjg Q..kami pn xjd nk g lyn cinema..dah la ari sbtu nk tgk kt alamanda cte kongsi sume tiket sold out..pastue ats ni telecommunication territory...booth jual2 handset, gadget byk la...ade kedai digi n celcom jugak...

lenguh jugak kaki nk pusing sume..mule2 pegi mmg la mcm pening kot sbb  die ade centre court la east wing la..ala2 mcm mid valley tp xde la besar mcm mid...

bg kami, mmg sesuai la ngn name die...VIVA HOME, ONE STOP CENTRE FOR HOME


pandangan belakang(ihsan cik G)

pandangan depan(ihsan cik G)

bahagian dlm

skang tgh ade promotion tau kt MBO Cinema die..

 

marila print voucher ni beramai2..xprnh g MBO cinema, best x yea??



xssh pn nk cari tmpt ni dr hghway dh bleh nmpk...



#kt cni xde meatball jek la...hihihihi


~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah