CHERITERA KAMI...: Maybank2u.com

May 31, 2011

Maybank2u.com

ari2 terutama time opis hour..mmg my yahoo akan on saja...so, slalo email yg masuk time weekdays knpom akan dilyn kecuali yg mengarut2 tercarut dan juga yg SPAM mcm ini


klik utk tumbesaran


pg td baru jek nengok kt MHI smbl bekpes psl kes penipuan kt tenet yg mcm ni...td konn2 nk try msk la wat verification mcm die instruct dlm email ni kan, tp baru teringat, kte manade account maybank, byg kad pn xde...ape kes plak tbe2 verangan nk log in maybank2u.com ni kan...tipu3...

byk benau cara org mncari rezeki care xharam ni kan...semoga kite semua dijauhkan la dari anasir2 xsihat ni...klu masuk part pukau tu yg gerun tu...hurmmm

korang ade pengalaman cmni x???share la...~




~Shuke2 Kami~



2 comments:

kalis said...

aku daaa share la...tgk kat blog aku...
http://kukalis.blogspot.com/2011/02/maybank2u-alertor-kita-kena-alert.html

GoJeS said...

oo...aah..aku ade prnh bace..hihihiih..mengong la depa ni...pelawok btl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah