CHERITERA KAMI...: Kenduri Kawin

May 30, 2011

Kenduri Kawin

semalam last la utk bulan Mei 2011 ni jemputan kawin dr kwn2 kami...

nk review ckit kenduri2 kawin yg kami dh pegi utk bulan ini...


1.Ain & Pasangan


ain ni skool-mate ms kt keramat dl...maintain jek cumey bdn die smp skang..jeles2..hahahha...

bersama pengantin dan kwn2 sekolah

2.Mimie &Pasangan

sory..gegar plak

ni plak wedding my opismate, diadakan sebelah malam dkt yayasan tun razak...so far lps kawin ni 1st time la attend wedding yg cmni..means yg agk formal, majlis pn grand gitu kan...sgt sweet la wedding diorang..tp kami xde picca bersama2 pengantin...kami antr tetamu terawal yg pulang..hihihihi..

kat photobooth mereka

3. Bahiah & pasangan




bahiah kwn ms sek rendah pastue ktorg terpisah mmbawa haluan masing2...die pndah sekolah rsnye..manis dan cantik die dgn theme peach tu..cumey diapit oleh kami yg cumey jgak...hahahahha

4. Faizah & pasangan


ni plak kwn sek menengah, ms kami kawin dl die dtg, tp xdan nk jmp..huhuh...pengapit tu pn kwn sekolah jugak tu..hihihi..

again..SELAMAT PENGANTIN BARU utk kwn2...tahniah..semoga berkekalan hngga akhit hayat..pada yg kami xdapat nk menghadirkan diri , sgt2 la mtk maaf yea..


#tema sume lbh kurang jek kaler...sweet:)


~Shuke2 Kami~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah