CHERITERA KAMI...: Bulan Madu Pertama, Damai Laut

May 27, 2011

Bulan Madu Pertama, Damai Laut

2nd Day

 


mase cek- in,pihak hotel dh bg siap2 form utk kte plh menu ape utk breakfast dan pkul bape depa blh dtg ketuk bilik kami...so, kte p tick la kul7am...bajet time tu msng2 dh jage la lps subuh kan..skali...baik pny tdo, bape kali depa ketuk pintu kot baru sedar...hahahahha...mcm wake-up call plak...hihihihi

byk la menu die, mmg full perut...pastue g berendam plak..dh tentu p time weekdays kan..mnde org sgt pun time ni...heaven giler mcm pool tu kami yang punya bukan ahmad albab punya tau...hihihihi




sgt la suke view dr pool ni...separas ngn pemandangan laut yang indah itu...

pas puas berendam, kami naik bilik...siap2 utk lunch, sbb lunch xmasuk dlm pakej ke so kami decide la nk cr mkn kt luar, jln2 kt manjung...tp klu korang tny kami mkn kt mane???seyes lupee...hahahahah...kami igt yg indah2 jek kt hotel ni..hahahah...

before asar, kami dh ae kt hotel blk sbb ade occasion yg sgt3 besh menanti..apekah???




yeah....dlm kul6.30 xsilap, kami dijemput ke jeti ni utk sunset cruise...lawak ckit la sbb pkai bj kurung kan...nmpk la ayu dictu, lgpn sbb ade occasion len mennti pas ni..hik3...




alhamdulillah cuaca petang tu ok, dpt la kami pusing2 laut smbl tgk sunset...teruja...brother yg bwk bot tu pn frenly jek...die siap pesan lagi, jgn malu2 yea..klu nk tngkap gmbo ke ape, gtau je..die bleh stop jap..

cruise ni dlm 45minit rsnye...before maghrib tu dh naik drt la, pastue kami dihantar semula ke hotal untuk nxt occasion around 8pm..


yippieeee....candle light dinner di tepi laut+ lagu romantic...owhh..sgt sweet

makanan die MMG SEDAP!!plng suke dessert ni





dragon fruit+manggo..both my fav fruit...cam tau2 jek..actually b4 reach this hotel, korang akan jmp 1 ladang dragon fruit..so, dragon fruit mmg jd main diorg la sbb tu dlm bilik pn ade buah ni...hihihihih..suke3..

abis jek 5course dinner ni, kami blk bilik...perut pn penuh dh tp sempat berendam dlm tab, ktorg wat bubble bath sbdr...hihihih..nk gak tu...


~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah