CHERITERA KAMI...: Bulan Madu Pertama

May 27, 2011

Bulan Madu Pertama

Happy Friday kwn2...salam penghulu hari...

cte agk basi la...bkn agk kot..rsnye mmg dh basi dh...dh namenye bulan madu pertama kan...dah 8bulan berlalu...tp rasenye xsalah kot nk share ngn kwn2 bulan madu kami..upssss...sebenarnye lebih kpd tempat bulan madu kami...

ape yang best sgt tmpt ni yg nk dok kecoh2 kan tu...hahahahha..jgn la gitu kwn2, klu rs mcm muak nk bace...close jek page ni yea...

tempat ini bukan la dioversea mahupun trmasuk dlm senarai dunia ke ape...tp rasenye 1 of tempat percutian yang aman damai<sesuai dgn namenye> dan yang paling penting...SERVICE SUPERB!!serius kami mmg dilayan seperti pengantin baru...mmg baru sgt la sbb selang sehari kenduri dh p bulan madu, inai knpom2 merah menyala lagi kt jari ni...


kami stay kt sini 3D2N, pakej bulan madu include :
1. Daily Continental breakfast in bed for 02 persons
2.Welcome drink
3.One (1) Romantic Sunset Cruise (Subject to weather condition)
4.One (1) 5 Course dinner laced with the exquisite Lover’s mocktail
5.Complimentary for 1st Night: Strawberries with choc dip OR Praline in room with bubble bath
6.Complimentary for 2nd Night: Chocolates of passion in room
7.Unlimited usage of non-motorized recreational activities (Canoeing, Archery, Beach Soccer, Beach Volleyball & etc) – Subject to weather condition (xgune)
8.Complimentary ferry to Pangkor (xgune)
9.Complimentary visit to turtle sanctuary(xgune)

meh la lyn ckit picca ni dulu...bersedia la dgn sajian picca mood org baru kawin;)


First Day

abaikan eyebag yg truk tu yea


*wink*




op....op....apsal ktl lain plak ni...ats2 td ala2 bali, yg ni modern plak...ke..byk sgt duit kami ni nk rase sume bilik...huwahuwa...xde mknenye...ade kisah disebalik ni..meh cte..

actually dr urusan plh tempat berbulan madu ni sampai la ke sesi pembayran sumenye cik B terchenta yang uruskan..kami pilih pakej honeymoon, so kt hotel ni hny ade 2 bilik jek disediakan utk hnymoon...1 konsep bali dan 1 konsep modern..mase wat reservation, cik b dh gtau kt staff tu die nk bilik yang konsep modern tu la...skali ms cek-in depa p hantar kami kt bilik ala bali tu...kte ok jek sbb die ala2 romantic gitu,siap dh prepare bunga2 bagai..tp cik B kate xmau..nk bilik lagi satu jugak...sbbnye...nk tau sbbnye....

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I



yeah....bilik yg bali tu bathroom die biase jek...tp yg modern knsep ni ade tab besaq gedabak ni...knpom la nk yg ni kan...dah tntu dlm pakej ade bubble bath, kt mn lg nk bubblenye klu x dlm ni..hahahhaha...plus bilik ni nmpk lg luas dan sgtttttttttt besttttttttttt!!!dreaming nnti nk wat bilik sndr cmni..wuwuwuw




view sgt cantik dr balkoni bilik

pas rehat2kan badan, kami turun ke pantai plak, xmandi pn..saje jln2..amik angin petang



subhanaAllah

nk tau ari kedua ape plak jadi???hik3....ok..smbung next en3


eh..eh..jap....dr td dok cte...xde gtau seabjad pn name tempat ni kan..agk2 korg leh teka x?????



~Shuke2 Kami~

2 comments:

Nana said...

WAH BEZNYE ANIMUN....

GoJeS said...

nana...tgh mood nk animun lg la ni..wuwuwuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah