CHERITERA KAMI...: Junior Masterchef Australia

Mar 21, 2011

Junior Masterchef Australia


korg layan x program tv ni???Junior Masterchef Australia channel 711...utk kte yg skang ni agk jrg tgk tv mmg la xkn pasan rancngn ni melainkan my mom n ank2 buah yg dok cte psl ni...<mereka la sumber astro kami>..hahahah...1 day tu terjebak la tgk kan ms 1st episode ...WOWWWW...dlm hati sgt la kagum...dok dpn tv xbergerak2...perhatikan dak2 ni masak mcm chef dh la...dok pk cmne la diorg ni kecik2 lg sgt kreatif n maveles, kalah kite yg dh dewasa??isteri n mak2 budak..hihihihi...hasil masakan diorg sgt menakjubkan...

tp kami xde follow every episode, tp once dh dpn tv tgk program ni mmg melekat la, tngu smp abis...last skali kte tgk diorg kene sediakan makanan utk team baseball..ms ni dh tgl 6contestent dh...bygkan 6org nk sediakan makanan utk atlit2 tu...aiyyyyyooooo....



juri2 diorg mmg besh la..yeala..dak2 lg pun kan, xkn la nk grng, seyes2 ..juri2 pn kdg2 tlg gak mn yg ssh nk kupas ke or xreti gune mesin ape2 ke kan...very helpful...dak2 tu pn berpeluang la bergndingan ngn chef2 terkemuka...ble agknye turn chef wan plak jd guest kan...mesti happening lg...i LIKEEE!!

Lucy....digelar Puteri Puding..mmg sdp sgt agknye puding die wat:)

sofia n isabella ..mereka twin

agk2 korg tau x sape winner nnti???hahahha...kte dht tau dh...ala..msti korg pn tau jugek kan...tp xrugi pn tgk cte ni...mncbr diri sndr ok, xmau la klh ngn dak2 ni..hihihihih

yok tgk..smpt lg nk tgk before final

~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah