CHERITERA KAMI...: Boleh kaya dengan berblog...

Jan 24, 2011

Boleh kaya dengan berblog...

Salam and hye kwn2...

Having ur dinner?selamat menjamu jamu.hihihih....cmne ngn ari isnin anda rini???ok kah??

rini kt opis, actually bkn rini jek la...sejak menjak ni...aku dok lyn abis ngn blogwalking smp keje pn smbl lalu jek...giler x penangan blog ni..ni la antr 1 sbb aku pn nk try meleburkn diri dlm dunia BLOG...

dan kebetulan plakkkkk....korg ade dgr x Hot chat HOT Fm pg td???pasan x tjuk chat diorg ape???


tu die....KAYA dengan BerBLOG?????betul kahhhh???ms mule2 dgr tu...ade la trpk 1 2 blog yg aku prnh usha yg slalo dpt point la cash la...pastue hdh GA a.k.a gateaway...ntah mcm2 lg la...tp aku xde la xcited sgt pn psl tu...klu kaye tu dgn dpt duit...trpk gak...duit tu cmne salurannye???mane puncanye???nnti ble was2, jd mslh plak....tp klu istilah kaya tu dgn hdh2 dr rkn2 blogger ke tu kire ok la...rejeki...PLUS.....yg plng penting aku rs....KAYA dgn silaturahim yg terbina sesame kte....yealaa...cb bygkn kn...xtrpk oleh akal pn blog yg pd aslnye kte wat ats dsr suke2 je, smp 1 thp leh menghimpun beratus or beribu riban umat manusia....slng bertukar pndpt,idea, mslh...lame2 sume mnjd rpt...snok kannn????

tp dlm hal yg len plak...yg menarik aku nk bace komen kt FB Hot fm tu sbbnye nk ngintai2 mn blog yg mnjadi pujaan rmai, yg popel la org ckp....ade la aku try klik 2 3 4 blog....dlm byk2 tu...aku trsngkut kt 1 blog ni
>>>>>>>Realiti Konspirasi<<<<<
tuan empunya sorg lelaki yg skang br di jepun...aku mmg so far xprnh sangkut ngn blog lelaki tp mmg blog die ni giler sempoi...aku leh trgelak sorg2 lyn....
so korg sng2 singgah la Realiti Konspirasi  

bg korg plak...ape komen anda tntg hot chat tu???hurmmmmm...


~ShukE KaMI~

2 comments:

ayen =D said...

oo- blog itu mmg best-- agak2 tak nak buat keje; nak gembira kan hati skit tp tak nak bangun dari kerusi dan meja di tempat keje; buka la blog tu kan-- hehehe--

mmg leh kaya pun =)

GoJeS said...

hahahahha,,,tu yg jdnye tuttt mkn mmbesar...opp..oppp...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah