CHERITERA KAMI...

Apr 24, 2014

Bachplussize


Nak share dengan korang skirt best yang Ann dah jatuh cinta. Material cotton tapi jangan risau sebab ada lining, confirm tak jarang. Lately ni ann lebih suka pakai skirt dari seluar. Lagi senang nak bergerak, lagi ayu sopan gitu rasanya bila pakai skirt lagi-lagi skirt kembang. *ferasan*

First time pakai masa tengok Konsert Suara Kita.

Bajet artis sangat konon peminat ambil gambar kita kan.Kahkah.. Serius rasa macam princess pakai skirt ni.

Masa mula-mula order dah tinggal tak banyak warna yang ada. Takut jugak nak pilih warna putih ni sebab biasa la orang comel macam kita ni lebih prefer warna gelap. Lagi-lagi skirt, takut kotor .Tapi suka tengok orang pakai putih , nampak segak. Memang fall in love betul dengan skirt ni. Ulang pakai banyak kali pun tak kisah dah. Pakai sambil tersenyum gitu punya sukanya kita kan. Cuma masalahnya - kene iron dulu sebab cotton of course la mudah renyuk tapi skirt kot tak yah nak iron beria.Heheh.

Korang boleh terjah Instagram @bachplussize ni. Memang comel belaka produk yang dorang jual. Ann memang tak boleh la scroll IG ni confirm ada yang tersangkut punya.

Stok baru je keluar tapi tinggal 4 je warna yang available. Ni macam skirt yang ann pkai tu la. Tengah fikir-fikir jugak ni nak beli ke tak nak beli ke tak.Gatal tangan nak order ni. Tengok dekat bahagian pinggang tu getah die tebal dan stretchable. Selesa sangat.Yang bukan plussize pun boleh pakai even yg tgh preggy pun boleh kan.

Silalah terjah IG @bachplussize ni. Ada enquiry ke ape just wassap je sis Dayah di no yang tertera tu. Baik orangnya.

Selamat Shopping!!!



Apr 23, 2014

Saya Jual : Tudung Bawal Tone Emperor


Ada peminat tudung bawal tak?Ann ada jual Tudung Bawal Tone brand Emperor bidang 45.
Kalau siapa biasa dengan tudung bawal, mesti tau Emperor ni kualitinya memang bagus , senang di bentuk, kain die tak lembik sangat.

Ann ada 10 pilihan ni sahaja - yang lain dah habis dijual secara offline. Berebut orang beli 3- 5helai sorang beli. So, tinggal yang 10helai ni je.

Harga sehelai RM22 termasuk postage, kalau 3 helai RM50 termasuk postage. Yang dekat keramat, setiawangsa, wangsa maju - kita boleh COD je. Just whatsapp Ann 012-9265147.




Apr 22, 2014

Kaison KL Festival City


Lama dah tau kewujudan Kaison ni tapi tak pernah nak jejak kan kaki. Last week timbul mood nak kemas-kemas sikit kereta comel ku. Tengok bonet tu bersepah lak barang. Barang tak banyak tapi nak bagi nampak kemas. Terfikir nak beli kotak / bekas letak semua dalam tu kan. Nak cari pun senang.
Terus teringat kat Kaison ni.

Rambang mata tengok kat sini.Dari sekecil bekas sampai yang besar. Yang corak comel warna sweet yang bertutup ke tak. EH...banyak la. Berapa kali ann ambil letak ambil letak. Punya tak tu nak pilih yang mana.

Yang nak 2 in 1 - stool+ tempat isi barang. Alas penutup tu tebal dan berat. Boleh la buat tmpt duduk jugak.

Last-last pilih yang ini. Nak letak dalam bonet je pun. Ambil yang susah nak kotor yang natural. Ikutkan hati nak ambil warna pink corak polkadot tu. tapi dok dalam bonet siapa je pun nak tengok.

Macam ni la rupanya bila dah buka - RM11.90. Just nice je dok dalam bonet tu. Tak ambil lak gambarnye.
Ada jenis yang takde penutup tau, tanya je kat staff tu korang nak yang macam mana.Nanti die tunjukkan:)

Ni wall frame. Cantik-cantik gak gambar dia. Kalau jenis camni RM44.90. 

Mostly yang banyak pilihan dekat sini - box, lantern buat gantung ke hias tu, bunga plastic, stationery, curtain, alas tempat duduk. Bantal/cushion tak banyak choice.Oh..fragrance pun banyak.

Menarik la untuk yang nak deco-deco kan. Kita sebab belum ada rumah sendiri. Cuci mata je dulu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah