CHERITERA KAMI...

Sep 2, 2014

Hi September!

Pejam celik pejam celik September yg dinanti sudah muncul. Bulan istimewa bagi kami sebab ada tarikh2 kasih sayang dan cinta. Cewahh..romantik la gitu..kasi can la eh eh..hehehe

Siapa geng September is Bulan Cinta?Seppp!!Hehehe...

Aug 29, 2014

Doa Pembuka 12 Pintu


Doa yang lengkap untuk kita amalkan bagi yang mohon ditemukan jodoh, yang dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan dan sebagainya. Semoga dapat jadikan amalan harian kita terutamanya selepas solat Semoga DIA memperkenankannya..Amin...InsyaAllah:)

Aug 28, 2014

Matta Fair September 2014


Antara event tahunan yang dinanti, Matta fair Mac 2014 kami dah pergi haritu. Boleh klik Sini untuk tips. Kali ni InsyaAllah terjah jugak sebab dah ada target untuk tahun depan. Mudah-mudahan dipermudahkanNya.

So, korang bolehlah block date mana tau nak plan g cuti2 cuti sekolah nanti ke kan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah